Receptionens öppettiderna är:
Måndag - Söndag 8-16
(Högsäsong och inför vissa evenemang:
Torsdag - Fredag 8-20)


Fina rum och en väldigt uppskattad frukost!
Klicka på bilden för att boka!

Välkommen till Göteborgs Vandrarhem!

BO CENTRALT OCH BILLIGT SÅ HAR DU PENGAR ÖVER TILL SHOPPING, KULTUR OCH NÖJEN!

Söker du ett trivsamt vandrarhem i Göteborg där du bor på gångavstånd till många av stadens nöjen och sevärdheter? Då ska du bo på Göteborgs Vandrarhem!

Vi ligger snett emot Lisebergs Södra Entré och på några minuter går du till Universeum, Världskulturmuseet, Svenska Mässan, Scandinavium, Valhallabadet, Chalmers, biograf Bergakungen och Göteborgs paradgata Avenyn med hela sitt butiks-, restaurang och nöjesutbud!

Vandrarhemmet är rökfritt.

Välj mellan att bo i dubbel- eller flerbäddsrum med plats för upp till 8 gäster. Alla duschar och toaletter är renoverade 2013. Några rum har egen dusch och toalett.

Error på linjen!
Vi är mitt uppe i att byta vår telefonväxel så för tillfället går det inte att nå oss på 031-40 10 50! Ni kan istället nå receptionen på 073 460 90 00 eller maila till oss på info@goteborgsvandrarhem.se. Våra öppettider: 08-16.00.
Vi vet ännu inte riktigt hur lång tid detta kommer att ta men håll tillgodo så ska ni se att vi snart svarar på det vanliga numret igen.


RECEPTIONEN ÄR ÖPPEN Måndag - söndag 08.00-16.00
INCHECKNING: Bemannad incheckning mellan kl. 14.00-16.00. Incheckning efter 16.00 är enkelt - all information får du via SMS till din telefon. (Vid ankomst efter kl 16.00 måste du meddela personalen före kl.16 på ankomstdagen)

UTCHECKNING:
sker senast kl.10.00

GRUPPFÖRFRÅGAN eller LÄNGRE VISTELSER ring oss på 031-401050 eller maila på info@goteborgsvandrarhem.se, så hjälper vi gärna till.
Vi tar ej emot telefonbokningar men kan hjälpa dig se över utbudet.

OBSERVERA!
Vid entrén till vandrarhemmet finns endast trappor (2 stycken) alltså ingen hiss!
Efter trapporna ligger vandrarhemmet på samma plan.

JUL PÅ LISEBERG - här bor du 200 meter från entrén! Kontakta oss för boende i 1-8 bäddsrum!

Söker du ett billigt, fräscht och centralt boende i Göteborgs evenemangscentrum?
Då är du varmt välkommen till oss på Göteborgs Vandrarhem, ett efterfrågat boende!

Med fönster i alla rum erbjuder vi ljusa, fräscha och trivsamma rum.
Göteborgs Vandrarhem har 48 rum. Duschar och toaletter finns i närheten av rummen och vissa rum har privata duschar och toaletter. Det gemensamma köket är välutrustat. På vandrarhemmet finns det gratis Wi-Fi!

Titta på teve i det gemensamma sällskapsrummet eller koppla av på solterrassen med en kopp kaffe under varmare månader. Och glöm inte att titta förbi receptionen om ni vill ha tips om restauranger, butiker, aktiviteter eller evenemang.

Vi säger som Galenskaparna! Det ska va gött o leva!