Vägbeskrivning

VÄGBESKRIVNING
SPÅRVAGN
Kika på www.vasttrafik.se för att se när spårvagnarna går. Från Centralstationen tar det ca 10 minuter. Ta spårvagn 2 eller 4 mot Mölndal. Gå av på hållplatsen som heter Getebergsäng. Fortsätt ca 150 meter längre fram i spårvagnens färdriktning, på höger sida ligger Göteborgs Vandrarhem.
Vill du gå från Centralstationen tar detta ca en halvtimme.

BIL
Oavsett om du kommer norr eller söder ifrån så kör du av vid Örgrytemotet. Kör mot Liseberg/Svenska Mässan. Du kommer passera Liseberg på vänster sida och Hotell Gothia på höger sida innan du är framme vid Korsvägen som är en stor och mycket trafikerad rondell. Se upp för gående, cyklister, spårvagnar och bussar! Kör mot Mölndal och Södravägen så att du har Universeum på vänster sida. Kör lugnt för du skall strax svänga av och in på en parallell gata. Sväng vid skylt för vandrarhem. Du är på Mölndalsvägen och Göteborgs Vandrarhem ligger på nummer 23. Precis utanför vandrarhemmet finns det parkeringsluckor där det är 10 min. Välkommen upp till oss!

Vi har några garageplatser som vi hyr ut. Dessa kan inte förbokas.
Runtomkring vandrarhemmet finns det allmän parkering och även bussparkering.

Receptionens ordinarie öppettider är mellan 8-16, för sen ankomst (ankomst efter 16.00) maila eller ring oss på ankomstdagen. Under högsäsong har receptionen längre öppettider.

Mölndalsvägen 23
41263 Göteborg
+46 (31) 40 10 50

www.goteborgsvandrarhem.se
info@goteborgsvandrarhem.se

Varmt välkommen!