Rum & priser

Göteborgs Vandrarhem är ett familjeägt vandrarhem där vi strävar efter att hålla en god standard och personlig service. Vi ligger centralt i Göteborg och har öppet hela året. Våra 48 rum är ljusa och hemtrevliga.

Alla duschar och toaletter är renoverade 2013 och ligger i anslutning till rummen. Några rum har egen dusch & toalett och fyra rum har öppningsbara takfönster.

I mitten av vandrarhemmet ligger vårt TV- och sällskapsrum. Det finns ett kök för självhushåll med matplatser och även ett pentry vid TV-rummet. För allas säkerhet stängs ugnen och köksplattorna av i köket vid kl 22.30. Detta för att minska risken att någon glömmer stänga av allt.

Vår stora terrass är möblerad och ligger i västerläge så här är det soligt både på eftermiddagen och kvällstid. Sitt gärna här och njut! (Solterrassen är endast öppen när receptionen är bemannad!)

OBSERVERA!

Vänligen observera att vandrarhemmet är rök- och djurfritt.
Vid rökning i våra lokaler/rum så förekommer en böter på 1500 Kronor. Rökning, ånga eller os som utlöser brandlarmet kopplas direkt till räddningstjänsten, utryckningsavgift om ca 8900 kr bekostas av ansvarig.
Vid entrén till vandrarhemmet finns endast trappor (2 stycken) alltså ingen hiss! Efter trapporna ligger vandrarhemmet på samma plan.

noFlashImage