Sänglampa

Boende för studenter eller företag

Göteborg Hostel erbjuder boende till studenter och företag som behöver en smidig boendelösning centralt i Göteborg!

Till studenter

Är du en student som ännu inte hittat ditt boende, eller som kanske har praktik/ kurser i Göteborg och behöver boende för en kortare period? Vi har ständigt flera studenter som bor hos oss både som är nyinflyttade i Göteborg, men också som bara är här över en termin. Vi tycker det är superroligt att kunna hjälpa studenter med en bra första boendelösning i ett populärt Göteborg. Vandrarhemmet är lokaliserat centralt med närhet till både Göteborgs Universitet & Chalmers, med spårvagn som stannar ca 300m utanför hostellet. Giltigt student-ID krävs för bokning.

Till företag/anställda

Arbetar du på/äger du ett företag som behöver en boendelösning till dig/dina medarbetare? 
Då är vi den perfekta lösningen för er! Vi ligger nära spårvagnsstopp så att man lätt kan ta sig runt i hela stan. Det går även att väldigt enkelt pendla från oss till Mölndal & Krokslätts fabriker, där många stora företag har sina kontor. Vi samarbetar med flera olika typer av företag, som bland annat NCC som bygger Västlänken för tillfället. Vid återkommande behov av boende i Göteborg är vi alltid öppna för ett personligt samarbete med nya företagskunder. Då sätter vi tillsammans med er upp en anpassad prisplan. Därefter kommer ni att få en personlig bokningskod som ni smidigt kan använda när ni vill boka boende via vår hemsida. 

Faciliteter

Vårt allmänna kök har all köksutrustning man kan tänkas behövas, inklusive kyl, frys, spis, ugn, mikrovågsugn, vatten- & kaffekokare. Tvättstuga finns att låna för 80kr. Vi har även ett mysigt tv-rum med flera kanaler. 

Pris och bokning

Vi erbjuder ett rabatterat nattligt pris & även ett rabatterat fast månadspris till både studenter & företag.
Ta kontakt med oss för mer information på: info@goteborgsvandrarhem.se eller ring + 31 (0)31-40 10 50 under receptionens öppettider.


common kitchen

Lämna din e-post och få all information från oss


You are now subscribed