Group

Gruppbokning

Planerar ni en gruppresa till Göteborg? Gör det smidigt och kul för hela gänget och boka boendet hos oss på Göteborg Hostel!

Vi tar emot alla typer av grupper till oss. Vi har ofta skolklasser, idrottslag, körer, och många flera typer av grupper som bor hos oss, och därmed har vår grymma personal full koll på hur man smidigast hjälper er som vill boka för många personer. Vi kan ta emot grupper på upp till 200 personer. 

Vårt idealiska läge passar utmärkt för grupper som vill bo centralt med närhet till restauranger, affärer, och attraktioner som bland annat Liseberg, Universeum, Världskulturmuseet, Konstmuseet, Avenyn och Götaplatsen.

Våra stora rum och många olika rumskategorier gör en gruppbokning hos oss både enklare och mycket roligare! Vi erbjuder 2-, 3-, 4-, 6- & 8-bäddsrum!

Vi vet att en gruppbokning kräver stort engagemang från gruppledare och föräldrar. Vi vill därför göra det så smidigt som möjligt för er. Med vår erfarenhet av att hantera boende för stora grupper så behöver ni endast slänga in ett e-mejl till oss med information om datum och antal personer, resten av planeringen sköter vi. Vi håller en öppen dialog under hela bokningsprocessen och hjälper er bygga den bästa vistelsen hos oss.

Vi vet även att många ideella organisationer länge sparat pengar för att kunna göra ett äventyr tillsammans. Därav passar våra priser utmärkt för grupper som inte vill lägga största delen av sin sparkassa på att bo, utan istället lägga pengarna på att göra roliga aktiviteter.

Välj att äta av vår populära frukostbuffé, eller att anordna egen frukost. Vi har ett stort & fullutrustat allmänt kök om egen frukost vill medtas. 
Ni kan även välja att hyra lakan & handduk utav oss eller ta med egna. 

Skicka er bokningsförfrågan till:
[email protected]

Skriv med följande information:
- Datum för vistelsen.
- Hur många personer (barn & vuxna).
- Eventuella preferenser på rumsfördelning.
- Telefonnummer till bokaren.

Regler för gruppbokning: 
- Minimum 15 gäster
- Bokaren måste vara minst 18 år
- Gruppen måste ha en utsedd "gruppledare/ansvarig" som övernattar med gruppen. Denne person måste vara myndig, och måste ha lämnat kontaktuppgifter till receptionspersonalen innan incheckning.
- När bokningen är bekräftad ska en depositionssumma på 10% av den totala bokningssumman betalas in.

 

Liseberg

 

 

Lämna din e-post och få all information från oss


You are now subscribed