Two-person room

Korsvägen

Four-person room

Korsvägen
    Loading...

Välkommen till Göteborg Hostel

Trivsamt & familjärt hostel i hjärtat av Göteborg, här bor du på gångavstånd till många av stadens nöjen och sevärdheter.

Vi ligger snett emot Lisebergs Södra Entré och på några minuter går du till Universeum, Världskulturmuseet, Ullevi, Svenska Mässan, Scandinavium, Valhallabadet, Chalmers, biograf Bergakungen och Göteborgs paradgata Avenyn med hela sitt butiks-, restaurang-, och nöjesutbud!

Vi är ett hostel/vandrarhem som alltid siktar på att vara på topp. Vår fantastiska personal finns tillgänglig för att hjälpa dig med alla dina frågor under receptionens öppettider. I sann hostel-anda stävar vi efter att vara en mysig miljö där människor kan trivas både om man reser med sitt egna sällskap, eller om man är en ensam backpacker som vill träffa nya människor!

Våra trevliga allmänna ytor så som kök & tv-rum gör det möjligt för alla våra gäster att ha plats för det umgänge som de letar efter. 

Vi erbjuder även en väldigt populär kontinental frukostbuffé.

Vi ser fram emot er vistelse!

Instagram

Vackra Göteborg 📍
Ett Göteborg som saknar sina turister & besökare just nu ♥️ Information från oss angående Covid-19:
Hotell- och resturangbranschen är en av de tuffast drabbade branscherna just nu, på grund utav Coronaviruset. Vi håller trots detta vårt hostel öppet, fast med kortare öppettider i receptionen. Detta drabbar inte in- och ut-checknings tiderna.

Vi vill även meddela att vi följer alla myndigheters direktiv och är noga vad gäller städning, hygien och kontroller. Vår personal har restriktioner om att stanna hemma vid minsta symptom & att tvätta händerna och använda handsprit regelbundet. Samma uppmaningar ger vi våra gäster!
Vi har färre gäster hos oss än normalt, vilket gör det naturligt enklare för våra gäster att hålla avstånd till varandra. 
Välkommen till oss!
Har du symptom, stanna hemma och kontakta vården.
Ta hand om dig själv, och andra!Här är en av våra stjärnor på hostellet!  Alexandra, som är receptionsansvarig🌟Frukosten serverad till bords hos oss på vandrarhemmet för våra underbara gäster ❤️ Trots att vi inte som normalt kan servera vår fylliga buffé just nu, gör vi allt för att våra gäster ska få vad de önskar på frukosten 😋☕️We’re only getting better 🥳 celebrating that we have reached an 8.0 in guest reviews on @bookingcom - and this is just a start! #onourwayup #reorganization #renovation #newstaff #hostel #vandrarhem🎄☃️ DECEMBER TÄVLING 🎁❄️ Ta chansen att vinn en gratis övernattning inkl. frukost för 2 personer!

Tävla genom att dela inlägget på Facebook ELLER  genom att gilla oss på Instagram och lägg ut en Insta-story på bilden nedan och tagga oss i den! 
Instagram: goteborgsvandrarhem 
Gratisnatten gäller utvalda datum och det går givetvis att addera fler personer på bokningen till ett bra pris.Ut med det gamla och in med detta nya! 🚚💪 Nu får våra rum lite nya möbler! 
#göteborg #gothenburg #hostel #vandrarhem #hotel #hotell #hostellife #renovering

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och få all information från oss


You are now subscribed